Η Vodafone & οι Γιατροί του Κόσμου κοντά στα παιδιά

Oι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση προγράμματος δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και περίθαλψης παιδιών που το έχουν ανάγκη και εντείνουν τη δράση της Κινητής Παιδιατρικής Μονάδας με περισσότερες επισκέψεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα θα βρεθεί κοντά στα παιδιά, που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:
•    δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση
•    δωρεάν φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων
•    προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας
•    εμβολιαστική κάλυψη

Για 10η χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone προσφέρουν δωρεάν παιδιατρική, οδοντιατρική περίθαλψη και εμβολιαστική κάλυψη σε ακόμα περισσότερα  παιδιά που το έχουν ανάγκη. Μέσω της Κινητής Παιδιατρικής Μονάδας, έως σήμερα, περισσότερα από 48.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.

H πολυετής αυτή προσπάθεια της Vodafone και των Γιατρών του Κόσμου, ενισχύεται με τη συμμετοχή του ΣΚΑΪ, για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί σε 15 επιλεγμένους Δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, με σκοπό ακόμα περισσότερα παιδιά να ενημερωθούν και να λάβουν τη φροντίδα της Κινητής Μονάδας. Το πρόγραμμα των 3 πρώτων επισκέψεων έχει διαμορφωθεί ως εξής: 22 και 23 Σεπτεμβρίου στη Νίκαια, 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Ίλιον, 6 και 7 Οκτωβρίου στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Θεσ/νίκης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ