GlaxoSmithKline: 15 χρόνια ταξίδι με τα Παιδιά της «Φλόγας»

    Τα χαμόγελα των μικρών φίλων του Συλλόγου «Φλόγα» φροντίζει εδώ και περίπου 15 χρόνια η GlaxoSmithKline Consumer Healthcare ως χορηγός των ταξιδιών τους στο μαγευτικό Barretstown Camp της Ιρλανδίας. Κάθε καλοκαίρι η καρδιά της εταιρείας χτυπά πλάι στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες των 22 χωρών που συναντoύν  παιδιά με τις ίδιες ανησυχίες για να περάσουν στιγμές ξενοιασιάς, παιχνιδιού και δημιουργίας σε μια πανέμορφη και άρτια οργανωμένη κατασκήνωση!

    Στην Ελλάδα η GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Ελλάδας, από το 1999 μέχρι σήμερα, φροντίζει με αγάπη, συνέπεια και αφοσίωση τα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», ώστε κάθε καλοκαίρι να συμμετέχουν στο «Children’s Camp» του Barretstown στην Ιρλανδία για 10 ημέρες. Στην κατασκήνωση του Barretstown, που ιδρύθηκε το 1994 από το γνωστό ηθοποιό Paul Newman, τα παιδιά της «Φλόγας» απολαμβάνουν 10 ημέρες αφιερωμένες μόνο σε εκείνα, γεμάτες παιχνίδια, ιππασία, κανό, αναρρίχηση,  τοξοβολία, χειροτεχνίες, ψάρεμα και λοιπές δραστηριότητες.

    Μακριά από τις συνεχείς θεραπείες και τις επισκέψεις στα νοσοκομεία, τα παιδιά αποκτούν περισσότερη αισιοδοξία, θάρρος και αυτοπεποίθηση και ξαναβρίσκουν την πολύτιμη παιδικότητα που τους στερεί η ασθένεια.  Εθελοντές από τη «Φλόγα» και τη GlaxoSmithKline (GSK) συνοδεύουν με εξαιρετική προσοχή και αγάπη τα παιδιά και τα φροντίζουν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ιρλανδία.

    «Οι μαρτυρίες των μικρών φίλων είναι συγκλονιστικές και τα χαμόγελά τους μας ανταμείβουν και μας προτρέπουν ώστε η GSK Consumer Healthcare να συνεχίζει την ενίσχυση αυτής της πρωτοβουλίας για το καλό των παιδιών».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ