PressiousArvanitidis: Επικοινώνησε την FSC® Friday

Το μήνυμα της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών του πλανήτη επικοινώνησε η PressiousArvanitidis την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της FSC® Friday.

H FSC® Friday είναι η τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου και αποτελεί την ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη του FSC® σε όλο τον κόσμο επικοινωνούν το μήνυμα της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών του πλανήτη, μέσω της επιλογής πιστοποιημένων κατά FSC® προϊόντων, ενώ υλοποιούν ενέργειες με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του FSC® και των δράσεων του.

Στο πλαίσιο αυτό, και η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων PressiousArvanitidis, η οποία είναι η πρώτη πιστοποιημένη κατά FSC® εκτυπωτική εταιρεία εκτυπώσεων στη Ελλάδα, μοιράστηκε το μήνυμα της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών του πλανήτη και εξήγησε τι είναι ο FSC®, πως λειτουργεί, ποιες οι δράσεις του, καθώς και τα οφέλη της επιλογής πιστοποιημένων κατά FSC® προϊόντων.

Η PressiousArvanitidis, 7 χρόνια μετά την πρωτοπόρο της απόφαση να πιστοποιηθεί κατά FSC®, συνεχίζει να υποστηρίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών και να προτείνει την κατά FSC® πιστοποίηση των εντύπων και των συσκευασιών των συνεργατών της. Από το 2010 έως και σήμερα η PressiousArvanitidis έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 1.400 έντυπα και συσκευασίες πελατών της τα οποία αντιστοιχούν σε περισσότερους από 9.000 τόνους πιστοποιημένου κατά FSC® χαρτιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ