Royal Canin Hellas: Στηρίζει με 10 υποτροφίες πανεπιστημιακές σπουδές στα Τμήματα Κτηνιατρικής

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Royal Canin Hellas προσφέρει 10 υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές στα Τμήματα Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της στην επιστήμη ως μια από τις δυο βασικές πηγές ανάπτυξης διατροφικών λύσεων.

Πιο αναλυτικά οι υποτροφίες συνολικού ύψους 22.000 Ευρώ θα χορηγηθούν σε 5 φοιτητές από κάθε μια από τις παραπάνω Κτηνιατρικές Σχολές για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Οι  ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν την αίτηση που διατίθεται ηλεκτρονικά στις επίσημες ιστοσελίδες των Τμημάτων (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) και να την υποβάλλουν ταχυδρομικά μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2017 στη διεύθυνση Royal Canin Hellas Μ.ΕΠΕ, Αλ. Παναγούλη 17, 16675, Γλυφάδα.

Έχοντας ιδρυθεί από κτηνίατρο, η Royal Canin δημιούργησε στο πλαίσιο της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα το Πρόγραμμα Υποτροφιών για φοιτητές Κτηνιατρικής και είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που μέχρι τώρα έχει υπάρξει στην Ελλάδα αρωγός περισσότερων από 40 φοιτητών που ως αυριανοί επιστήμονες θα μεριμνούν για την υγεία και τη φροντίδα των ζώων συντροφιάς.

Με αυτή την πρωτοβουλία η Royal Canin συνεχίζει να αναδεικνύει την εταιρική της φιλοσοφία η οποία προάγει τη Γνώση και το Σεβασμό στη γάτα και το σκύλο, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζει ενεργά και τον μόχθο των μελλοντικών κτηνιάτρων που θα έχουν την ευθύνη της ιατρικής φροντίδας των ζώων συντροφιάς στην χώρα μας.

Είναι γνωστό πως η Royal Canin, έχοντας ιδρυθεί από κτηνίατρο, διατηρεί στενές σχέσεις με την κτηνιατρική κοινότητα. Μάλιστα, βασικός στόχος της εταιρείας από τα πρώτα χρόνια ύπαρξής της ήταν η επικέντρωση στις έρευνες για την Υγιεινή Διατροφή έτσι ώστε να παρέχονται σωστές και ακριβείς διατροφικές λύσεις για όλες τις ανάγκες των ζώων συντροφιάς μας. Οι λύσεις αυτές βασίζονται σε δύο απλές και αλληλοσυμπληρούμενες πηγές: την Παρατήρηση και την Επιστήμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ