Ένα ρόδι για την ελπίδα και την ΑΕΛΙΑ από τα Γατίδης Fresh

Τα Γατίδης Fresh στέκονται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της οργάνωσης ΑΕΛΙΑ για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Με αφορμή ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, η εταιρία Γατίδης διαθέτει μέσα από επιλεγμένα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες και τη Δράμα, όλα τα ρόδια που συγκόμισε από τις υιοθετημένες ροδιές στα πλαίσια της ενέργειας Growdia Project του αγροκτήματος «Ρόδια Σερρών»συγκεντρώνοντας χρήματα για την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικήςοργάνωσης ΑΕΛΙΑ.

Τα Γατίδης Fresh στήριξαν την ιδέα του «Growδιά project» για 3η χρονιά, υιοθετώντας 50 ροδιές από το «αγρόκτημα Ρόδια Σερρών» και θα διαθέσουν όλους τους καρπούς τους για καλό σκοπό.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Γατίδης Fresh που συμμετέχουν στην ενέργεια* την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, αποκτήστε ένα ρόδι έναντι συμβολικού αντιτίμου της επιλογής σας και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους σκοπούς της μη κερδοσκοπικήςοργάνωσης ΑΕΛΙΑ, η οποία φροντίζει για την υπεύθυνη ενημέρωση, την ιατροφαρμακευτική και ψυχοσωματική στήριξη των γυναικών που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν τη νόσο του καρκίνου του μαστού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ