Mercedes-Benz Ελλάς: Εκδήλωση για την οστεοπόρωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης, η Mercedes-Benz Ελλάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» διοργάνωσε εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης των εργαζόμενων για την οστεοπόρωση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Ν. Κηφισιά.

Μετά τις μετρήσεις προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ακολούθησαν πολύ ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ομιλίες με θέμα «Σύγχρονες Αντιλήψεις για τη Διάγνωση και την Αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» από τον ορθοπεδικό Δρ. Πέτρο Κυριαζόπουλο και «Το Κοινωνικό Πρόσωπο της Οστεοπόρωσης στην Ελλάδα» από την Πρόεδρο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», κα Μέμη Τσεκούρα. Τέλος, ο ορθοπεδικός είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους εργαζόμενους για την αξιολόγηση των αρχικών ευρημάτων του προληπτικού ελέγχου.

Το παρών σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση έδωσε πλήθος εργαζομένων της εταιρείας καθώς και ενδιαφερόμενα μέλη των οικογενειών τους. Το κοινό συμμετείχε ενεργά με ερωτήσεις και διαπιστώσεις, οι οποίες βοήθησαν σημαντικά στην καλύτερη κατανόηση των επιπτώσεων της οστεοπόρωσης στην καθημερινή ζωή και την επιτακτική ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή και άσκηση για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ