Samsung: Χρυσός χορηγός του Ladies Run για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Samsung Electronics Hellas ήταν ο χρυσός χορηγός του 6ου Ladies Run για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με τα πιο σύγχρονα wearables, Gear Sport, Gear Fit2 Pro και Gear IconX (2017) και το σύνθημα “Go Beyond Fitness”, η Samsung προέτρεψε τις συμμετέχουσες να ξεπεράσουν τα όρια και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Το Ladies Run πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης και μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθούν και φέτος για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων γυναικών, μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ. Οι τρεις νικήτριες του φετινού αγώνα βραβεύτηκαν από τη Samsung για τις επιδόσεις τους με το Gear Fit2 Pro, το προηγμένο GPS fitness band που αποτελεί ένα εξαιρετικό gadget για τις γυναίκες που αθλούνται. Εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη έτρεξαν με προπονητή το Gear Fit2 Pro, ακούγοντας μουσική με τα ακουστικά Gear IconX.

Οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά wearables της Samsung και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν μέσω μιας διασκεδαστικής διαδραστικής ενέργειας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι συμμετέχουσες έκαναν τις αθλητικές ασκήσεις που προβάλλονταν σε οθόνη με την καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων fitness, βλέποντας σε πραγματικό χρόνο τις επιδόσεις τους όπως καταγράφονταν από το προηγμένο Gear Fit2 Pro.

Για κάθε αθλητικό προφίλ, τo νέo Gear Fit2 Pro βοηθάει τους χρήστες να απολαμβάνουν έξυπνα κάθε δραστηριότητα, καθώς διαθέτει προηγμένο ενσωματωμένο GPS για την καταγραφή με ακρίβεια κάθε δραστηριότητας, ενώ συμβάλει αποτελεσματικά στη διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης, παρακολουθώντας τη διατροφή και τον ύπνο και δίνοντας διαρκώς κίνητρο για εξάσκηση. Ακόμη, οι Ladies γνώρισαν από κοντά και τα Samsung Gear IconX, τα ανανεωμένα ελαφριά και ασύρματα ακουστικά που προσφέρουν μοναδική άνεση, κάνοντας την προπόνηση πιο ευχάριστη και αποδοτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ