Mars Hellas: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η Mars Hellas συνεχίζει δυναμικά και διευρύνει την υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου κάθε μέρα του χρόνου.

Στο πλαίσιο της συνολικής φιλοσοφίας της εταιρείας που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες κάθε κατοικίδιου σκύλου και γάτας για υγιεινή και υψηλής ποιότητας διατροφή και φροντίδα, η Mars Hellas αναλαμβάνει σταθερά μια σειρά από πρωτοβουλίες με ουσιαστικό όφελος για τους τετράποδους φίλους μας.

Ειδικότερα, το 2017 η Mars Hellas πραγματοποίησε το πρώτο Pet Care Academy για την εκπαίδευση εργαζόμενων, συνεργατών και πελατών αναφορικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες διατροφής και φροντίδας των σκύλων και των γατών. Παράλληλα, το συγκεκριμένο κοινό ενημερώθηκε και για την εξέλιξη της αντίστοιχης έρευνας που διεξάγει σταθερά η Mars σε παγκόσμιο επίπεδο στο Κέντρο για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAM (που επίσης ανήκει στο τμήμα Petcare της Mars).

Με στόχο να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σωστή πρόληψη όσον αφορά την στοματική υγιεινή των σκύλων, τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ο «Μήνας Στοματικής Φροντίδας Pedigree® DentastixΤΜ», προσφέροντας δωρεάν στοματικό έλεγχο σε σκύλους, σε συνεργασία με πάνω από 300 κτηνίατρους σε όλη την Ελλάδα.

Τον Ιούνιο η Mars Hellas γιόρτασε και τον διεθνή θεσμό Take Your Dog To Work Week, δίνοντας στους εργαζόμενους της μια ακόμα ευκαιρία να φέρουν τα σκυλάκια τους στη δουλειά και στο πλαίσιο του pet friendly environment που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, να απολαύσουν τα μοναδικά οφέλη που συνεπάγεται η παρουσία του αγαπημένου τους τετράποδου στον χώρο εργασίας.

Επίσης, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της με 49 καταφύγια κατοικίδιων ζώων σε όλη την Ελλάδα, η Mars Hellas προσέφερε φέτος πάνω από 140.000 μερίδες γευμάτων.

Τέλος, το 2017 αναβαθμίστηκε και το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree που πραγματοποιείται σταθερά από το 2011 προσφέροντας στήριξη σε καταφύγια και ιδιοκτήτες κατοικίδιων και έχει βοηθήσει συνολικά περισσότερους από 3.700 σκύλους να αποκτήσουν ένα ζεστό σπιτικό και απεριόριστη αγάπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ