EveryDay: Προσφορά στον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Από 1 έως 11 Νοεμβρίου 2017 η EveryDay θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall (Αθήνα) και στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη) και προσκαλεί όλες τις γυναίκες, με σύνθημα #BornToBeRealNotPerfect, να αφήσουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και αλήθειας στον «τοίχο» της EveryDay, δηλώνοντας τι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν πραγματικά αληθινές!

Στόχος της EveryDay είναι να δημιουργηθεί ένας «τοίχος» γεμάτος με αισιόδοξα μηνύματα που θα υπενθυμίζει στις γυναίκες ότι δεν πρέπει να προσπαθούν να είναι τέλειες, αλλά η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού τους.

Κι επειδή η EveryDay θέλει πάντα να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα στις γυναίκες, για κάθε μήνυμα αλήθειας που θα αναρτηθεί, θα προσφέρει 1,00€ στον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», στηρίζοντας  γυναίκες που δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται και που έχουν βγει νικήτριες από μια δύσκολη αναμέτρηση με την υγεία τους, αποδεικνύοντας ότι ξέρουν να είναι αληθινές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του περιπτέρου της EveryDay σε Golden Hall και Mediterranean Cosmos μπορείτε να επισκεφτείτε το site της EveryDay!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ