1o Συνέδριο «ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ»

Το Πανελλήνιο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών διοργανώνουν το 1ο  συνέδριο με θέμα «Νευροψυχολογία Τρίτης Ηλικίας»,  το οποίο θα διεξαχθεί 18-20 Οκτωβρίου 2012,  στo Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305-307) στην  Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer, Καθηγήτρια Α.Π.Θ, κα Μάγδα Τσολάκη, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνεται η ευκαιρία σε ψυχολόγους που ασχολούνται με τους ηλικιωμένους να συναντηθούν και να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες στον τομέα της Νευροψυχολογίας.

Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί έχει ως στόχο να καλύψει τις πλέον επίκαιρες και σύγχρονες εξελίξεις στην εκτίμηση των εγκεφαλικών δυσλειτουργιών κατά το γήρας με κλασσικές και μοντέρνες νευροψυχολογικές μεθόδους, στη σχέση νοητικών ικανοτήτων και ποιότητας ζωής, στη νευροαπεικόνιση των νοητικών ελλείψεων, κ.ά.

Το συνέδριο θα αποτελέσει ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, συνεργασιών και γόνιμου διαλόγου και θα συμβάλλει στην εξέλιξη και προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων στη Νευροψυχολογία της «Τρίτης Ηλικίας». Καθόσον η γνώση για τις λειτουργίες του εγκεφάλου μας συνεχώς αυξάνεται, ενώ συνεχίζει ένα μεγάλο τμήμα του να παραμένει ανεξερεύνητο, προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία για συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ