Lidl Hellas: Στηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Η Lidl Hellas στηρίζει για άλλη μια χρονιά το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά», διευρύνοντας τη συνεργασία και ενισχύοντας ένα έργο στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 2 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι αξίας 6,99, η Lidl προσφέρει 2 Ευρώ στο «Σωματείο ΦΚΠΙ Ανοιχτή Αγκαλιά» για την αναμόρφωση θαλάμων της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδος, με 45 κλίνες αυτή τη στιγμή, όπου εκτελούνται περίπου 2.000 χειρουργεία ετησίως, εισάγονται πάνω από 5.000 παιδιά και εξετάζονται στα τακτικά και στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία πάνω από 20.000 παιδιά.

Ο ιατρικός εξοπλισμός της Κλινικής έχει να ανανεωθεί τουλάχιστον μια δεκαετία, γι’ αυτό η Lidl αποφάσισε να στηρίξει την ενέργεια αναμόρφωσης των θαλάμων στο χώρο της Κλινικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας νοσηλείας των παιδιών αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας των παιδιών και των γονιών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ