Φιλανθρωπικό Bazaar στο Κτήμα Κοκοτού

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου γιορτάζουμε τον ‘Αη Γιώργη τον Μεθυστή. Με την ευκαιρία αυτή και με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής το Κτήμα Γ. Κοκοτού στη Σταμάτα (www.ktimakokotou.gr) υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους φίλους του από τις 11.00 έως τις 17:00, για μια υπέροχη μέρα με φαγητό, κρασί και γνωριμία με το Κτήμα και τα προϊόντα του, μέσα από δραστηριότητες στη φύση, όπως ενδεικτικά:

Ξενάγηση στο κτήμα με επίσκεψη στο λαχανόκηπο και εισαγωγή στην πρωτοποριακή μέθοδο της περμακουλτούρας, ένα ολιστικό σύστημα καλλιέργειας. Επίσκεψη στον αμπελώνα και το οινοποιείο, καθώς και στον ελαιώνα του κτήματος, όπως επίσης και στον ορνιθώνα όπου τα παιδιά μπορούν να δουν τις κότες, τις πάπιες και τα κουνέλια.

«Μάθημα» γευσιγνωσίας των κρασιών του Κτήματος από τον Wine Blogger, Ted Λέλεκα.

Παράλληλα, θα υπάρξει φιλανθρωπικό bazaar στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 40 εκθέτες με ποικίλα προϊόντα κ’ χειροτεχνίες, για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος». Κατά τη διάρκεια θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα.  Το Σωματείο έχει ως σκοπό τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας*.

Αναλυτικά οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους είναι:

  • Γευσιγνωσία κρασιών με τον Wine Blogger, Θόδωρο (Ted) Λέλεκα.
  •  Ξενάγηση στο οινοποιείο και στον αμπελώνα με την οινολόγο του κτήματος Άννα Άγα
  • Περιήγηση στο κτήμα, στον ελαιώνα, τον βιολογικό λαχανόκηπο, από όπου θα μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα λαχανικά, καθώς και στα μελίσσια, με τον γεωπόνο του κτήματος.
  • Adventure playground από την ecomagination με bungee trampoline, αναρρίχηση, τοξοβολία, εναέριο πέρασμα
  • Παιχνίδια στον αμπελώνα με την Ομάδα 17
  • Pony rides
  • Face painting – εργαστήριο κατασκευών
  • Μαζί μας θα είναι η ομάδα “Young Vines” με ελεύθερες δραστηριότητες και κατασκευές  από φυσικά υλικά για παιδιά όλων των ηλικιών (www.youngvines.gr)
  • Λαχνός με πλούσια δώρα
  • Τροχός της τύχης

Φιλανθρωπικό bazaar με:

Κρασί, μέλι, παραδοσιακά γλυκά, κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά, κεριά, χειροποίητες κατασκευές, παιδικά ρούχα, γούρια, κούκλες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά μπαλόνια, βότανα & μπαχαρικά, τσάι από αρωματικά Ελληνικά βότανα, νοτιοαφρικανικά εδέσματα, σπιτικές μαρμελάδες, ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, σύκα Κύμης, καλλυντικά φυτικά, χειροποίητα μακαρόνια, όσπρια, κεραμικά, είδη κήπου & φυτά, μεταχειρισμένα ρούχα, accessoires, σαπούνια από σταφύλι, δίσκοι, ξύλινα παιχνίδια, εικαστικά, δώρα και πολλά άλλα.

Highlights:

Η Aegean Airlines προσφέρει για τέσσερες τυχερούς  εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε όποιον διεθνή προορισμό του δικτύου της επιθυμούν!

Επίσης κληρώνονται πλούσια δώρα όπως διαμονή στα πολυτελή ξενοδοχεία Porto Elounda Golf and Spa Resort, στο Costa Navarino και στο Elatos Resort & Health Club, δείπνο στο St George Lycabettus, στο Avenue Bistro at the Metropolitan Hotel  και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Το Intercatering θα σερβίρει καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης sandwiches, croissants, καφέ, σαλάτες, γύρο, σουβλάκι, πατάτες τηγανιτές, λουκουμάδες  κ.ά.

Το Σωματείο ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ ευχαριστεί θερμά τους Xορηγούς:

  • Εταιρεία Παπαποστόλου Ν. A.E.
  • Εταιρεία Latsco Shipping Limited

καθώς επίσης και την εταιρεία Autohellas Hertz η οποία θα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες με δύο minibus για την ομαλή πρόσβαση στο Κτήμα. Ευχαριστούμε και τους εθελοντές που θα συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

H “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” έχει βραβευτεί από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής και από τους θεσμούς Healthcare Business Awards 2017 και Hellenic Responsible Business Awards 2015 & 2016 για το έργο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ