Πραγματοποιήθηκε η M2M συνάντηση της Global Sustain με τη STIRIXIS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία ακόμα Members-to-Members συνάντηση που διοργάνωσε η εταιρία-μέλος STIRIXIS GROUP σε συνεργασία με την Global Sustain. Η εκδήλωση με θέμα: «Κάντε το χώρο εργασίας σας, να εργάζεται για εσάς…», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, στο φιλόξενο χώρο του Ecali Club, Λόφου 15, Εκάλη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ο οποίος με μία σύντομη παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρίας, αναφέρθηκε και στην σπουδαιότητα της δικτύωσης μεταξύ των μελών της. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, διεθνώς βραβευμένης εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, στρατηγικής ανάπτυξης και σχεδιασμού.

Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασούλας, παρουσίασε σειρά από νέους τρόπους σωστού σχεδιασμού του εργασιακού χώρου, με σκοπό την αύξηση της ικανοποίησης των εργαζομένων και της παραγωγικότητας, ενώ η ενσωμάτωση της εταιρικής ταυτότητας στο εργασιακό περιβάλλον και ο σωστός σχεδιασμός οδηγούν σε μεγαλύτερα κέρδη και βελτιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης. Με αφετηρία τις ερωτήσεις του κοινού, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ ομιλητή και παρευρισκομένων.

Τέλος, μετά την παρουσίαση του κου Αθανασούλα, ακολούθησε δικτύωση μεταξύ των μελών και συνεργατών των δύο εταιριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ