Χαμόγελο του Παιδιού: Σπίτι για 40 παιδικά χαμόγελα στο Αίγιο

Σε μία σεμνή και συγκινητική τελετή η κα. Ιζαμπέλα Αρβανίτη παρέδωσε στον οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού το σπίτι που με αγάπη και ανιδιοτέλεια ανήγειρε για 40 παιδιά, στο Αίγιο.

Ένα πραγματικά υπέροχο οίκημα αποτελούμενο από 4 κτίρια, το καθένα κατάλληλο και εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει αγόρια, κορίτσια, μωρά καθώς και χώρους για τη μελέτη και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Πολύτιμη προσφορά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και γενικότερα για τα παιδιά στην Ελλάδα αλλά και για την τοπική κοινωνία μιας και θα προσφέρει ευκαιρίες εργασίας σε συνολικά 28 επαγγελματίες, που με την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση θα στελεχώσουν το νέο αυτό σπίτι.

Το σπίτι στο Αίγιο όπως και αυτό στο Αγρίνιο, αν και πανέτοιμα να λειτουργήσουν, παραμένουν κλειστά μέχρι να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για τη στελέχωσή τους.

Η άμεση εξασφάλιση των απαραίτητων λειτουργικών εξόδων αποτελεί προτεραιότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σε αυτή την προσπάθεια ζητούμε την υποστήριξη των συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα.

Με βασικό στόχο να ανοίξουν άμεσα τις πόρτες των δύο νέων σπιτιών, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε Τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 9 ωρών, σε συνεργασία με 5 τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. Δυστυχώς το οικονομικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, αλλά οι προσπάθειες για την ανεύρεση των απαραίτητων πόρων θα συνεχιστούν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί  όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν τον Τηλεμαραθώνιο:

τους τηλεοπτικούς σταθμούς: SUPER και ΗΛΕΚΤΡΑ (Ν. Κορινθίας), ACHAIA TV (Ν. Αχαϊας), ΑΧΕΛΩΟΣ TV (Ν. Αιτωλοακαρνανίας) και BEST (Ν. Μεσσηνίας)

τους σημαντικούς προσκεκλημένους μας από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής (πολιτικούς, καλλιτέχνες, αθλητές, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης  κ.λ.π.)

Τον κ. Σπύρο Χαριτάτο που παρουσίασε το 9ωρο αυτό πρόγραμμα με ιδιαίτερη ευαισθησία και κέφι.

Την κα. Χριστίνα Παπαδημητροπούλου, δημοσιογράφο, που ανέλαβε την παρουσίαση στο studio της Αθήνας.

και φυσικά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους τηλεθεατές που από το υστέρημά τους ενίσχυσαν και συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια να ανοίξουμε μαζί δύο μεγάλες αγκαλιές σε 60 παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ