Ολυμπιακός: Στη Μάνδρα ο Μαρινάκης

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης μετέβη στη Δυτική Αττική προκειμένου να δει από κοντά τι υπέστησαν οι κάτοικοι στις πρόσφατες πλημμύρες και σε δηλώσεις του τόνισε πως «ότι συζητάμε και ότι υποσχόμαστε το πράττουμε».

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Παύλου, τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Καραπαπά, τον διευθυντή ΕΚΕ Δομένικο Μασούλα, τον τιμ μάνατζερ, Κυριάκο Δουρέκα, αλλά και τους νεαρούς άσους της ομάδας μας, Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Νικολάου, μετέβη στη Μάνδρα Αττικής και συναντήθηκε με τη δήμαρχο της περιοχής κ. Ιωάννα Κριεκούκη.

«Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε. Συζήτησα με την κ. δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία θα φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά. Δεν χρειάζεται να λέμε. Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Αυτό. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες τις οποίες δεν χρειάζεται να συζητάμε. Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς για άλλη μια φορά θα το πράξουμε. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Τίποτα παραπάνω», ήταν τα λόγια του ηγέτη του Ολυμπιακού.

«Πείτε μας συγκεκριμένα πράγματα και θα σας βοηθήσουμε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η πόλη και να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Θα κάνουμε έργα, όχι λόγια. Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε… Το σχολείο… ρούχα, ό,τι μας ζητήσετε. Έχω δώσει οδηγίες», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κ. Κριεκούκη, η οποία από την πλευρά της, αφού ευχαρίστησε τον Ευ. Μαρινάκη, στη συνέχεια περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί. «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Είσαστε ο πρώτος που σταθήκατε στο πλευρό μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι υποδομές είναι κατεστραμμένες. Δεν υπάρχει τίποτε», ήταν τα λόγια της.

Το παρών έδωσε και η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τον Κυριάκο Καραταΐδη, τον Τάσο Πάντο, τον Τάσο Θέο και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, οι οποίοι βοήθησαν επίσης, μεταφέροντας υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ