Όμιλος Ηρακλής: Συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους πελάτες

Με κεντρικό μέλημα την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες  βασισμένες στην εμπιστοσύνη και τον ανοιχτό διάλογο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το καινοτόμο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προνομίων, προσφορών και εκπαίδευσης σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

Στόχος του Προγράμματος «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» είναι να εδραιώσει την εικόνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ως προτιμητέο συνεργάτη των πελατών του, καθώς και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των τελικών αγοραστών-τεχνιτών προς τα κανάλια διανομής δομικών υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα αυτό επιβραβεύει τους τεχνίτες για την αφοσίωση, εμπιστοσύνη και προτίμησή τους. Με τη συγκέντρωση 100 πόντων οι τεχνίτες έχουν φέτος τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Mitsubishi L200. Παράλληλα, με τη συγκέντρωση 20 πόντων λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για 10 tablets, ενώ προσφέρονται και πολλά άλλα μικρότερα δώρα.

Ταυτόχρονα, μέσα από το Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει έμπρακτα τα συνεργαζόμενα σημεία λιανικής πώλησης παρέχοντας δώρα και ευκαιρίες εκπαίδευσης. Παράλληλα, προσφέρει στα συνεργαζόμενα καταστήματα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και ενισχύει την εικόνα του «επιλεγμένου αξιόπιστου συνεργάτη» που έχει γόνιμη συνεργασία με την κορυφαία εταιρία του κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» υποστηρίζεται και από τη νέα διαδραστική πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ www.xtizoumemazi.gr. Εδώ οι τεχνίτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις νέες εφαρμογές του τσιμέντου, τις τελευταίες τάσεις στις κατασκευές, τα καινοτόμα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια. Επίσης, τα ενδιαφερόμενα σημεία λιανικής πώλησης έχουν τη δυνατότητα μέσα από αυτό το ψηφιακό χώρο να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα και να επωφεληθούν από τα μοναδικά προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ