Δήμος Θεσσαλονίκης και Σκλαβενίτης συνεργάζονται για την στήριξη ευπαθών ομάδων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής του σε τοπικό επίπεδο και στο πλαίσιο των δράσεων του για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, έχει συνάψει συνεργασία με την Επιχείρηση «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραλαμβάνει από την ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, επιταγές δώρου συνολικής αξίας 10.000,00 € κάθε μήνα, για την αγορά ειδών διατροφής, ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού, προκειμένου να τα διαθέσει σε οικονομικά και κοινωνικά άπορες οικογένειες και άτομα που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό του Παντοπωλείο και τις Κοινωνικές του Δομές (Υπνωτήριο Αστέγων, Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων, Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών, προγράμματα για πρόσφυγες). Ήδη, έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη παραλαβή και έχουν διατεθεί τα πρώτα είδη στους παραπάνω ωφελούμενους.

«Στο πλαίσιο ενίσχυσης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, στεκόμαστε αρωγοί και αναλαμβάνουμε δράσεις, με στόχο την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας, στην περίοδο κρίσης που διανύουμε», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρος Λεκάκης και συνέχισε: «Ευχαριστώ την Επιχείρηση «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», που στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και έχοντας πλήρη συναίσθηση των αυξημένων αναγκών των ευπαθών ομάδων του κοινωνικού συνόλου, ενδιαφέρεται να βοηθήσει εμπράκτως, στηρίζοντας το έργο του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ