Goodyear Dunlop Ελλάς: Νέα δωρεά ελαστικών στο Πυροσβεστικό Σώμα

Μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική, η Goodyear Dunlop Ελλάς προχώρησε σε μία ακόμη δωρεά ειδικών ελαστικών θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω το δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η δωρεά αποτελεί μέρος του προγράμματος που ξεκίνησε η Goodyear Dunlop Ελλάς από το προηγούμενο έτος, με στόχο την κάλυψη μέρους των σημαντικών ελλείψεων/αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, παραχωρήθηκαν ελαστικά για όχηματα τύπου νταλίκα και τζιπ τα οποία είναι απαραίτητα τόσο για την μεταφορά εξοπλισμού όσο και την πρόσβαση των ομάδων του Σώματος σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ο κ. Νίκος Σπανός, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Για εμάς το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ηθική υποχρέωση και αναγνώριση του σημαντικού έργου του Πυροσβεστικού Σώματος που συχνά απαιτεί υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανεπαρκή μέσα. Σε στιγμές σαν αυτή όλοι οφείλουμε να συνδράμουμε όπως ο καθένας μπορεί.»

Για την Goodyear Dunlop Ελλάς η ενέργεια αυτή  εντάσσεται στο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας με  παράλληλη ενίσχυση της αξίας του δικτύου και των μαρκών της, αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Η  στήριξη και η προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο έργο του προσφέρει στη κοινωνία και αποτελεί τη καλύτερη ανάδειξη της διάστασης  του κοινωνικού πέραν του επιχειρηματικού ρόλου της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ