FF Group: Μεγάλο Φιλανθρωπικό Bazaar για το «Μαζί για το Παιδί»

Ο Όμιλος FF Group, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, διοργανώνει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο εορταστικό φιλανθρωπικό Bazaar με στόχο την ενίσχυση του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας 115 25 και του Συμβουλευτικού Κέντρου της Ένωσης που έχει βοηθήσει τον τελευταίο χρόνο περισσότερα από 7.000 άτομα.

Το Φιλανθρωπικό Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Στέφανο, όπου εργαζόμενοι του FF Group και της εταιρείας-μέλους του Ομίλου, QIVOS, θα προσφέρουν εθελοντική εργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Ρούχα και αξεσουάρ από όλα τα επώνυμα brand του Ομίλου θα διατίθενται σε μοναδικά προσιτές τιμές. Αγαπημένες μάρκες και επιλογές σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ μπορούν να γίνουν δώρα με πραγματικό νόημα, καθώς θα συμβάλλουν στην συγκέντρωση ενός ποσού – δώρου αγάπης προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως Folli Follie, Nike, Juicy Couture, Calvin Klein, Converse, Ted Baker, UGG, Guess, G-Star Raw, Monnalisa, Samsonite, Shiseido κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ