Εγκαίνια για την έκθεση της Ελένης Παπαϊωάννου

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης της Ελένης Παπαϊωάννου, στο κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι, μια έκθεση γεμάτη φύση και ομορφιά!!

Η Ελένη Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Βέροια και έζησε στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λονδίνο. Με την εικαστική τέχνη να είναι ανέκαθεν κομμάτι της ζωής της, η ίδια σπούδασε σχέδιο και ζωγραφική κοντά σε αξιόλογους ζωγράφους και γλύπτες όπως η Λαουράκη και ο Σάρρος.

Τα θέματά της Ελένης εμπνέονται από την ελληνική φύση, ενώ η ίδια τα παρουσιάζει χρησιμοποιώντας κυρίως ακρυλικά χρώματα, αναμεμιγμένα με γήινα υλικά, όπως άμμο θαλάσσης ή τσιμέντο πάνω σε λινάτσα, μουσαμά ή χαρτί. Καθοριστική για την καλλιτεχνική της διαμόρφωση ήταν η συμβολή της καταξιωμένης ζωγράφου Μαρίας Αναστασίου.

Στο ενεργητικό της έχει τη συμμετοχή σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις μεταξύ των οποίων, η Πανελλαδική έκθεση “Παρνασσός 2009”, στην οποία μάλιστα έλαβε και διάκριση.

Τα αλμυρά και γλυκά κεράσματα, καθώς και το κρασί θα προσφερθούν από τα Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην ένωση “Μαζί για το Παιδί”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ