Επσερίδα απο την TÜV AUSTRIA HELLAS για την ΕΚΕ

Η TÜV AUSTRIA HELLAS διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Η εξωτερική επαλήθευση ως το κλειδί της αξιοπιστίας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Νέες εξελίξεις, Διεθνείς Τάσεις», την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο Hilton.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάδειξη της αξίας της εξωτερικής επαλήθευσης από ανεξάρτητο Οργανισμό, η παρουσίαση της μεθοδολογίας των επαληθεύσεων, η προβολή των προσπαθειών που καταβάλλονται από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις σε Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης με παρουσιάσεις case studies των ομίλων ΧΑΛΚΟΡ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ  και η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα. Στις εργασίες της Εσπερίδας θα παρουσιαστεί και η αναθεώρηση του προτύπου G.R.I. και η έκδοση 4.

Εκ μέρους της TÜV AUSTRIA HELLAS στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο κύριος Γ. Καλλιάς, Γενικός Δ/ντής, o κος Νίκος Σηφάκης, Επικεφαλής Επιθεωρητής- Επαληθευτής ΕΚΕ και ο κος R. Preiss, International Business Director- TÜV AUSTRIA GROUP – TÜV AUSTRIA Holding.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS διαθέτει σήμερα την πολυπληθέστερη ομάδα πιστοποιημένων επαληθευτών για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Ελλάδα, έχοντας ήδη κερδίσει την αναγνώριση της αγοράς για την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών της.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για την κράτηση θέσεων, επικοινωνήστε στο eke@tuvaustriahellas.gr  ή τηλεφωνικά με την κα Ευσταθιάδου στο 210-5220920 εσωτ. 101.

Σημειώνεται πως η  συμμετοχή είναι χωρίς κόστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ