Περιβάλλον 21:Σημαντικές Χορηγίες Επικοινωνίας

Το Περιβάλλον 21 συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στην έκθεση «BIOENERGY 2012» που περιλαμβάνει την Ημερίδα με θέμα: «ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΒΙΟΜΑΖΑ – ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, που θα πραγματοποιηθούν στις 5-7 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C Expo Center, στην Παιανία Αττικής. Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Δείτε περισσότερα  στο bioenergyexpo.gr.

Παράλληλα το Περιβάλλον 21 συμμετέχει και ως χορηγός επικοινωνίας στην 1η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «Eco-Ενεργείν 2012», που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και τις Εκδόσεις ΙΚΤΙΝΟΣ.
Η Έκθεση θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» και στον κεντρικό-εξωτερικό εκθεσιακό χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι, από τις 5 έως και 7 Οκτωβρίου 2012 ενώ θα πλαισιωθεί από παράλληλες πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις. Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση και προβολή υπηρεσιών και προϊόντων που εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους και αξιοποιούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στους τομείς της βιομηχανίας, του κτιρίου, του αυτοκινήτου και του περιβάλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ