Sarkk ΑΒΕΕ: Συνεχίζει για 4η συνεχομένη χρονιά τη στήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων

Τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής και τα Παιδικά Χωριά SOS επέλεξε η Sarkk ΑΒΕΕ προκειμένου να δωρίσει καινούργιο ρουχισμό των brand Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στο πλαίσιο τους προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Κατά την διάρκεια αυτών των 4 ετών που εφαρμόζεται το πρόγραμμα, έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 25.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους καλύπτοντάς τους βασικές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης.

Στο πλαίσιο της τετραετούς συνεργασίας της Sarkk ΑΒΕΕ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στις 30 Νοεμβρίου 2017 στελέχη της εταιρείας παρέδωσαν καινούργιο ρουχισμό αλλά και υποδήματα και αξεσουάρ στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και της Νέας Περάμου μέσω του προγράμματος του ΕΕΣ με το «Όλοι μαζί Μπορούμε». Τα ρούχα παραδόθηκαν στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Μάνδρας παρουσία της Δημάρχου κας Κριεκούκη.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, η ομάδα της Sarkk παρέδωσε για 8η συνεχόμενη φορά, ρούχα και παπούτσια στα Παιδικά Χωριά SOS προκειμένου να καλύψουν ανάγκες των παιδιών στα Χωριά της Βάρης, του Πλαγιαρίου, της Θράκης, της Κρήτης, των Στεγών Νέων στο Π. Φάληρο και τη Θεσσαλονίκη και του Ξενώνα Βρεφών SOS.

Την ομάδα της Sarkk ΑΒΕΕ συνόδευσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Άκης Ζήκος και Διευθυντής των Ακαδημιών της, ο οποίος αντάλλαξε πάσες με τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, δώρισε μπάλες ποδοσφαίρου και συζήτησε διεξοδικά μαζί τους για τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Στην εκδήλωση από τα Παιδικά Χωριά SOS παρευρίσκονταν οι κ.κ. Έλσα Σταθοπούλου Διευθύντρια Marketing & Εύρεσης Πόρων και Επαμεινώνδας Λοράνδος Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και της Στέγης Νέων Αθηνών.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς στην οικογένεια της SARKK να μπορούμε να διαθέτουμε δύο φορές τον χρόνο καινούργιο ρουχισμό, υποδήματα και αξεσουάρ σε παιδιά και ενηλίκους. Φέτος, οι πλημμύρες στην Δυτική Αττική, δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους. Επιλέξαμε από την πρώτη στιγμή να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον οποίο συνεργαζόμαστε αδιαλείπτως τα τελευταία 4 χρόνια και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ώστε να καλύψουμε –κατά το δυνατόν- βασικές ανάγκες ρουχισμού των ανθρώπων που έχασαν κυριολεκτικά τα πάντα. Παράλληλα συνεχίσαμε για 8η φορά τη συνεργασία μας και με τα Παιδικά Χωριά SOS, προσφέροντας βασικές κατηγορίες ένδυσης και υπόδησης στα παιδιά. Αυτή η συνεργασία μας γεμίζει χαρά καθώς η στήριξη παιδιών που ζουν μακριά από τις φυσικές τους οικογένειες είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ