Alpha Bank: Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο

Με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”, και φέτος τα Χριστούγεννα, παιδιά που φιλοξενούνται σε έξι ιδρύματα παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 αντιστοίχως.

Στην Αθήνα, παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Δύο Ξεροκέφαλες Κουτάλες” στο Θέατρο Αμαξοστοιχία – Το Τρένο στο Ρουφ.

Στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από τον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και τα Παιδικά χωριά SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Μαγικός Αυλός”, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων, εθελοντές από το Προσωπικό της Τραπέζης μοίρασαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το πρόγραμμα “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο”, το οποίο ξεκίνησε το 2015, έχουν παρακολουθήσει παιδιά από ιδρύματα σε συνολικά 21 θεατρικές παραστάσεις και ξεναγήσεις σε μουσεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ