Sanitas: Χριστουγεννιάτικη ενέργεια για το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Η SANITAS γιορτάζει τα Χριστούγεννα χαρίζοντας πλούσια δώρα και ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Κάθε Χριστούγεννα όλες οι νοικοκυρές ψάχνουν τις καλύτερες  συνταγές για να εντυπωσιάσουν την οικογένεια και τους καλεσμένους τους στο γιορτινό τραπέζι. Γι’ αυτόν τον λόγο φέτος, η SANITAS θέλοντας να τις βοηθήσει, τους παρουσιάζει εύκολες και εντυπωσιακές γιορτινές συνταγές από καταξιωμένο chef, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει έμπρακτα το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Στη σελίδα της στο Facebook, με πρωταγωνιστή τον δικό της SANITAS Claus, η SANITAS δημιουργεί 4 βίντεο,  με εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες συνταγές γλυκών και αλμυρών πιάτων. Στην ενέργεια, η οποία ονομάζεται «Γευστικά & Αγαπημένα… με τον SANITAS Claus», πρωταγωνιστεί ο SANITAS Claus. Οι χρήστες παρακολουθώντας τα βίντεο με τις συνταγές, μπορούν να φτιάξουν τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα πιάτα, ενώ παράλληλα κάνοντας share τα βίντεο μπαίνουν σε κλήρωση  για 1 δωροεπιταγή αξίας 500€ για ταξίδι της επιλογής τους, καθώς και πλούσια δώρα SANITAS. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο SANITAS Claus προσφέρει χρήσιμα προϊόντα SANITAS στο Φιλανθρωπικό σωματείο για την κάλυψη των αναγκών τους, προσφέροντας άπλετη χαρά και σκορπίζοντας γιορτινά παιδικά χαμόγελα.

Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2017 και με τη λήξη της μετά από κλήρωση, θα αναδειχθούν οι νικητές που θα κερδίσουν 1 δωροεπιταγή αξίας 500€ για ταξίδι της επιλογής τους καθώς και πλούσια δώρα SANITAS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ