Goodyear Dunlop Hellas: Από το δρόμο στη σκηνή για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμούνται πιο έντονα οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas και οι συνεργάτες τους, που αφιέρωσαν μια ξεχωριστή προσπάθεια στο «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος».

Επειδή όλοι έχουμε ονειρευτεί να ανέβουμε στην σκηνή μια μέρα, οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas εκπλήρωσαν αυτή τους την ευχή, βοηθώντας παράλληλα στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών, 3-18 ετών, με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπνευση από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, η θεατρική ομάδα της εταιρίας – αποτελούμενη αποκλειστικά από εργαζόμενους της εταιρίας – ανέβηκε στη σκηνή για να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μετά από πολλές ώρες πρόβας, πάθος και αρκετά χειροκροτήματα, η προσπάθεια έδωσε τη θέση της στη συγκίνηση: περίπου 350 προσκεκλημένοι της Goodyear Dunlop Hellas, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες, και οι οικογένειές τους αγκάλιασαν την προσπάθεια συγκεντρώνοντας 2.177€.

Όσοι συμμετείχαν στην παράσταση κέρδισαν όχι βραβεία υποκριτικής, αλλά βραβεία χαράς αφού με το ποσό αυτό συμβάλλουν στην υιοθεσία: ενός 4χρονου αγοριού, που πάσχει από το σύνδρομο Wiscott – Aldrich, και ευχήθηκε να αποκτήσει το δικό του κάμπριο αυτοκινητάκι και ενός 5χρονου κοριτσιού που πάσχει από Λευχαιμία και ευχήθηκε να ταξιδέψει στη Ρόδο.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κ. Νίκος Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που οι άνθρωποί μας έδωσαν ένα άλλο νόημα σε αυτά τα Χριστούγεννα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος». Στη Goodyear είμαστε συνηθισμένοι στις υψηλές επιδόσεις, αλλά κανένα συναίσθημα δεν ξεπερνά την πληρότητα που νιώθεις όταν εκπληρώνεις την ευχή ενός μικρού παιδιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ