Stoiximan: Προσφορά αγάπης στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ένα ετήσιο πλάνο ενεργειών αναπτύσσεται προς όφελος του Ιδρύματος στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan.

Η μαγεία των Χριστουγέννων και η ανάγκη για προσφορά βρίσκουν τη Stoiximan στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού», κάνοντας για ακόμη μια φορά πράξη τη δέσμευσή της για συνεισφορά στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, εκπρόσωποι και εργαζόμενοι της Stoiximan, επισκέφθηκαν τα Σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο και το Περιστέρι, μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα και βοηθώντας τους μικρούς ήρωες με το στολισμό των σπιτιών, προσφέροντας χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά που βρίσκουν μόνιμη κατοικία στα ζεστά και φιλόξενα Σπίτια του ιδρύματος. Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα της εταιρείας όχι μόνο με την παρουσία τους στο Χαμόγελο του Παιδιού  αλλά και προσφέροντας στα παιδιά τα δώρα που είχαν ζητήσει από τον «Άγιο Βασίλη»

Η Stoiximan σε συνέχεια της συμμετοχής της στο ευρύτερο πλαίσιο της χορηγικής υποστήριξης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια για το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρευρέθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο Σπίτι στα Μελίσσια, εκεί όπου παραδόθηκε γεύμα με αφορμή την ανακοίνωση της ανανέωσης ετήσιας στήριξης της Stoiximan, η οποία  αφορά τόσο στην οικονομική συνεισφορά που θα παρέχει αλλά και σε ένα κοινό πλάνο δράσεων και ενεργειών με σκοπό την ενεργή και έμπρακτη στήριξή του, για να συνεχίσει να προσφέρει  το πολυσήμαντο έργο του.

Το παρών έδωσαν στελέχη της Stoiximan και συγκεκριμένα ο κ. Γεώργιος Δασκαλάκης,  Διευθύνων Σύμβουλος της  Stoiximan, ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ, ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας και η κα Ιωάννα Κοζαδίνου, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.  Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος και  εκπρόσωποι της Διοίκησης του Χαμόγελου του Παιδιού συνόδευσαν την επίσκεψη, ενημερώνοντας εκτενέστερα για τον ετήσιο προγραμματισμό ενεργειών και αναγκών του ιδρύματος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης επεσήμανε τη σημασία αυτής της συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Είναι πολύ σημαντική η σημερινή επίσκεψη στους χώρους του Χαμόγελου του Παιδιού. Τα Σπίτια του Ιδρύματος, αποτελούν τους πυρήνες ευτυχίας και φροντίδας των παιδιών, από όπου κάποτε αναχωρούν για να αναζητήσουν με τις δικές τους δυνάμεις ένα καλύτερο αύριο για τους εαυτούς τους. Σε αυτά τα παιδιά, εμείς στη Stoiximan βλέπουμε μικρούς ήρωες. Και καθώς στη Stoiximan επενδύουμε σημαντικά, τόσο μέσα από τους ίδιους μας τους εαυτούς όσο και μέσα από προγράμματα που βρίσκουν τα παιδιά και την οικογένεια πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας, είμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την πρόθεση στήριξης , στο δύσκολο και μεγάλο αγώνα που κάνουν τόσο τα παιδιά όσο και οι άνθρωποι που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να  προσφέρουν στα παιδιά αυτά μια εξαιρετική οικογενειακή εστία. Με το Χαμόγελο του Παιδιού, οι δρόμοι μας έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η συμμετοχή της Stoiximan στο πολύτιμο έργο που επιτελεί το Χαμόγελο του Παιδιού, εντάσσεται στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, για την  ενίσχυση και υποστήριξη  κοινωνικών ιδρυμάτων και φορέων. Να ευχηθώ από όλη την οικογένεια της Stoiximan, Καλά και Όμορφα Χριστούγεννα, γεμάτα αγάπη και υγεία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ