Η Liquid Media και αυτά τα Χριστούγεννα κοντά στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Οι εργαζόμενοι στη Liquid Media, πιστοί στο πνεύμα των ημερών, αλλά και στη συνολική κουλτούρα του Ομίλου που διέπεται από τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ανταποκρίθηκαν και αυτά τα Χριστούγεννα στο κάλεσμα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» για τη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στο  Κέντρο Ειδικών Ατόμων, η «Χαρά», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», το οποίο λειτουργεί ως οικοτροφείο και κέντρο απασχόλησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Η Εκπρόσωπος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», κα Μαριλένα Μηναϊδή, ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους της Liquid Media για την συνεισφορά τους στις ανάγκες των παιδιών που ζούνε στο κέντρο Χαρά, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, Διευθύνων Σύμβουλος  Liquid Media, είπε ότι η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μακρόχρονης σχέσης που συνδέει την Ένωση με την Liquid Media και ευχήθηκε κάθε καλό και υγεία στα παιδιά και τους εργαζόμενους του κέντρου «Χαρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ