Η Calvin Klein υποστηρίζει τον οργανισμό Time’s Up στις Χρυσές Σφαίρες

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07: Actor Sarah Paulson attends The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Η Calvin Klein με ισχυρή δέσμευση απέναντι στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης, παρενόχλησης και ανισότητας στον χώρο εργασίας ανακοίνωσε την στήριξή της μέσω δωρεάς στον νέο οργανισμό TIME’S UP, με αφορμή την απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες 2018.

H Calvin Klein πραγματοποίησε μια οικονομική δωρεά για να υποστηρίξει το λανσάρισμα του Fund Νομικής Στήριξης του TIME’S UP. Οι στόχοι του TIME’S UP συμβαδίζουν με την δέσμευση την Calvin Klein για θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους, το περιβάλλον και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών υπέρ της διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης και την προτεραιότητα της εταιρείας για ισότητα και πρόοδο των γυναικών.

Οι ηθοποιοί Sarah Paulson και Millie Bobby Brown ντύθηκαν με μαύρα φορέματα CALVIN KLEIN BY APPOINTMENT, σχεδιασμένα από τον Chief Creative Officer Raf Simons, για την εμφάνιση τους κατά την τελετή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες.

Η Sarah Paulson, βραβευμένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, που πρωταγωνιστούσε στην υποψήφια ταινία The Post (Best Motion Picture (Drama), φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα CALVIN KLEIN BY APPOINTMENT με bodice από παγιέτα και μεταξωτή φούστα.

Η Millie Bobby Brown, βραβευμένη πρωταγωνίστρια της υποψήφιας σειράς Stranger Things, φόρεσε ένα μαύρο σατέν φόρεμα CALVIN KLEIN BY APPOINTMENT.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ