Coca-Cola: Απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός το Pop-Up Store

Η CocaCola, πιστή στο ραντεβού της και αυτά τα Χριστούγεννα, υποδέχθηκε όλους τους Coke lovers στο άκρως γιορτινό και ανανεωμένο CocaCola PopUp Store. Μέσα σε 15 ημέρες περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες, ανάμεσά τους διάφοροι celebrities και καλλιτέχνες, βρέθηκαν στο My Golden Hall όπου στήθηκε φέτος το κατάστημα της CocaCola, κάνοντας τις αγορές τους μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε συλλεκτικά CocaCola αντικείμενα. Παράλληλα, η CocaCola στήριξε για άλλη μια χρονιά τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» και προσκάλεσε τον κόσμο να συμβάλλει με το δικό του τρόπο σε αυτή την προσπάθεια.

Φέτος τις γιορτές, το χριστουγεννιάτικο CocaCola PopUp Store, άνοιξε τις πόρτες του από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο My Golden Hall. Όλοι οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε συλλεκτικά αξεσουάρ, ρούχα και παιχνίδια, τα Coke δώρα των γιορτών, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αγαπημένα τους πρόσωπα και κάνοντας τις γιορτές τους ακόμα πιο ξεχωριστές.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο CocaCola PopUp Store, είχαν επίσης την ευκαιρία να γίνουν αρωγοί στην ενίσχυση της προσπάθειας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε» με τον πιο απλό και γιορτινό τρόπο! Στο ειδικά διαμορφωμένο Photo booth της CocaCola, μικροί και μεγάλοι, φόρεσαν το πιο γιορτινό τους χαμόγελο, έβγαλαν μία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, κάνοντας την share στα προσωπικά τους social media. Κάθε share αντιστοιχούσε σε 1€ και με αυτό τον τρόπο η CocaCola κατάφερε να υποστηρίξει το «Μπορούμε» προσφέροντας συνολικά 380.000 γεύματα χαράς σε εκείνους που το έχουν ανάγκη και να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που συμβάλουν ώστε η καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων να γίνεται καλύτερη.

Από τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό δεν θα μπορούσαν, όμως, να λείπουν αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Λάουρα Νάργες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι επισκέφτηκαν το κατάστημα και πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικες τους αγορές, γνώρισαν από κοντά τους αγαπημένους τους fans αλλά και έβγαλαν τη φωτογραφία τους στο Photo booth της CocaCola!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ