alfa: «Ζυμώνει… με αγάπη»

Με τη διάθεση περισσότερων από 20 τόνων προϊόντων ζύμης σε σημαντικές πρωτοβουλίες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η alfa στάθηκε για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και φορέων που επιτελούν κοινωνικό έργο.

H εταιρεία, πιστή στις αρχές της για ουσιαστική και έμπρακτη συμμετοχή στην ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής, αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, ανέπτυξε και το 2017 έντονη κοινωνική δράση, διαθέτοντας περισσότερους από 20 τόνους προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ανάμεσα σε άλλους, η alfa υποστήριξε το έργο οργανισμών όπως το «Είμαι ακόμα παιδί» στα Χανιά, το «Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» στη Θεσσαλονίκη, το« Ειδικό  Σχολείο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.» Ηρακλείου Αττικής, «Το χαμόγελο του παιδιού», το «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων», τα «Παιδικά χωριά SOS» κ.ά.

Η κ. Κατερίνα Κουκουτάρη, Marketing Director της alfa δήλωσε: «Έχουμε υιοθετήσει την έννοια της Κοινωνικής Υπευθυνότητας ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού μας, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές που εστιάζουν στην εξέλιξη της κοινωνίας μας. Σκοπός μας κάθε χρόνο είναι οι δράσεις μας να αγγίζουν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας».

Για το 2018, η alfa ξεκινάει μία νέα στρατηγική υλοποίησης πρωτοβουλιών Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Με γενικό σύνθημα «ζυμώνουμε αγάπη με… αγάπη» η εταιρεία θα σταθεί αρωγός σε ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κοινωνικά Παντοπωλεία διαφόρων περιοχών, τον Όμιλο Unesco για τον Πολιτισμό & την Ειρήνη, την «Κιβωτό του κόσμου» αλλά και μεμονωμένα άτομα και οικογένειες, που έχουν ανάγκη τη στήριξή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ