ΕΒΕΝ: Επιβράβευση φοιτητών

    Με στόχο την εξέλιξη του θεσμού της Επιχειρηματικής Ηθικής και τη δημιουργία υπεραξίας στο πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί για την εκπαίδευση φοιτητών, θεσμοθετήθηκε βραβείο από το Ελληνικό  Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, για την καλύτερη διπλωματική εργασία με θέμα που θα έχει ως επίκεντρο το μοντέλο EBEN ΒΕΕ.

    Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Γκορτζής, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα μπορούν να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό, όπου θα γράψουν μια μελέτη με προκαθορισμένο θέμα. Το θέμα  για την περίοδο2012-2013 θα είναι: “Η Επιχειρηματική Ηθική ως μέσο ανάπτυξης  και  Ανταγωνιστικότητας”.

    Η αξιολόγηση θα γίνεται από πενταμελή επιτροπή καθηγητών. Οι τρεις καλύτερες μελέτες θα βραβευθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα Βραβεία EBEN ΒΕΕ ενώ ο μεταπτυχιακός φοιτητής/φοιτήτρια  με την καλύτερη εργασία θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την παρουσίαση της μελέτης του σε ακροατήριο καθηγητών Πανεπιστημίου στο ετήσιο συνέδριο του EBEN, που το 2013 θα γίνει στην πόλη  LILLE στην Γαλλία. Χορηγός του θεσμού είναι η Alpha Bank.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ