Nestlé Ελλάς: 20.000 γεύματα αγάπης με τη συμβολή του «Μπορούμε»

Η Nestlé Ελλάς στηρίζει ενεργά για ακόμα μια χρονιά οικογένειες που έχουν ανάγκη, μέσω της πλατφόρμας επιβράβευσης nestlenoiazomai.gr. Στο πλαίσιο της φετινής εορταστικής πρωτοβουλίας, η εταιρεία αποφάσισε να υπερτριπλασιάσει τον αριθμό των κουπονιών αγάπης και να δωρίσει 7.000 γεύματα μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η έως τη 31η Δεκεμβρίου 2017 και με την ενεργή συμμετοχή των μελών της πλατφόρμας nestlenoiazomai.gr, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 2.000 κουπόνια αγάπης τα οποία η Nestlé Ελλάς αποφάσισε να υπερτριπλασιάσει δωρίζοντας 7.000 γεύματα συνολικά, κάνοντας παράλληλα πράξη τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο έργο και τις δράσεις του οργανισμού «Μπορούμε». Σε συνέχεια των περσινών πρωτοβουλιών, ο αριθμός των γευμάτων αγάπης που προσφέρει η εταιρεία μέσα από την πλατφόρμα θα ανέλθει στις 20.000 συνολικά!

Η εταιρεία φροντίζει με συνεχείς δωρεές προϊόντων να τηρεί την εταιρική της δέσμευση για καλή διατροφή και καλύτερη ζωή, έχοντας τα πέντε τελευταία χρόνια δωρίσει προϊόντα συνολικής αγοραστικής αξίας που ξεπερνούν τα 4 εκ ευρώ. Με αυτό τον τρόπο η Nestlé αποδεικνύει έμπρακτα πως νοιάζεται για την ελληνική οικογένεια, υιοθετώντας δράσεις που επιβεβαιώνουν τη στήριξη και τη προσφορά της, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestlé Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Στην Nestlé οι δράσεις μας εναρμονίζονται σε απόλυτο βαθμό με την κοινωνία και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για μια ακόμη χρονιά σε θέση να προσφέρουμε, μαζί με τη σημαντική συνδρομή του «Μπορούμε», ανακουφίζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η προσφορά των 7.000 γευμάτων αποδεικνύει πως νοιαζόμαστε για την ελληνική κοινωνία και οικογένεια, ενώ αποτελεί μια ακόμα ενέργεια που τηρεί τη δέσμευση μας για καλή διατροφή και καλύτερη ζωή. Θα συνεχίσουμε το έργο μας με αμείωτο ρυθμό, στηρίζοντας οικογένειες χαμηλού εισοδήματος».

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος του Μπορούμε, δήλωσε σχετικά: « Η συνεργασία μας με τη Nestlé και το πρόγραμμα Nestlé Νοιάζομαι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και μας βοηθάει στην εκπλήρωση όλων όσων μας αντιπροσωπεύουν ως οργανισμό. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε κοντά σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, για αυτόν ακριβώς το λόγο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για 2η συνεχόμενη χρονιά μέσα από το πρόγραμμα Nestlé Νοιάζομαι, η εταιρεία μας θα προσφέρει ακόμα 6.000 γεύματα σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ