H Autohellas Hertz στηρίζει έμπρακτα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) η Autohellas Hertz, εταιρεία με ηγετική παρουσία στο χώρο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα για περισσότερο από 50 χρόνια, απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και στις φετινές εορτές των Χριστουγέννων, στηρίζοντας τις ανάγκες του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Την εορταστική περίοδο, η Autohellas Hertz προχώρησε σε δράση στήριξης του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, προσφέροντας το ποσό των 10.000 ευρώ με σκοπό να καλύψει σημαντικό μέρος των εξόδων μετακίνησης των παιδιών για όλο το χρόνο.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος Δημήτρης Μαγγιώρος και ο Εμπορικός Διευθυντής Leasing κος Ευάγγελος Φυτάλης, παρέδωσαν την επιταγή των 10.000 ευρώ στον Πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε ένα από τα σπίτια του οργανισμού, στα Μελίσσια, ενώ παράλληλα χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά μοιράζοντας δώρα.

Ο κος Μαγγιώρος τόνισε, ότι το 2018 η εταιρεία Autohellas Hertz θα είναι αρωγός στις δράσεις του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ