Στην τελική ευθεία το BRAVO 2018

Για 8η χρονιά, συνεχίζεται ο θεσμός διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, BRAVO 2018, που αναπτύσσεται στη χώρα μας και καινοτομεί.

Ο θεσμός δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στον διάλογο και παρουσίασης πρωτοβουλιών σε: ΦΟΡΕΙΣ (Δημόσιους & Ιδιωτικούς), ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ και ΣΧΟΛΕΙΑ, που αναπτύσσουν πρωτοβουλίες/ προγράμματα τα οποία προωθούν την Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνική Υπευθυνότητα συνδέοντάς τις με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Με την θεσμοθέτηση των BRAVO Schools, για 1η φορά η σχολική κοινότητα έχει μια ιδιαίτερη θέση στον θεσμό αφού θα παρουσιασθούν όλες οι εργασίες μαθητών 6-16 ετών που αφορούν τους Παγκόσμιους Στόχους και οι προτάσεις τους για έναν καλύτερο κόσμο.

Ο θεσμός BRAVO, μέρος της Πρωτοβουλίας για τη Βιώσιμη Ελλάδα 2020, εδώ και 8 χρόνια αναπτύσσει έναν κοινωνικό διάλογο για την ευρύτερη ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Μέσω του διαλόγου με ένα ευρύ φάσμα περισσοτέρων από 200 κοινωνικών εταίρων και 7.000 ενεργών πολιτών αναδεικνύονται οι πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Με τη συμμετοχή στο BRAVO 2018 δίνεται η πρόσβαση στο Sustainability Performance Directory και η δυνατότητα ένταξης των επιχειρήσεων στο club της ελίτ των THE MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ