BAT Hellas: Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018

Την τιμητική διάκριση «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018» απέσπασε η British American Tobacco Hellas ως επιβράβευση για την πάγια δέσμευσή της να δίνει προτεραιότητα στους εργαζομένους της και να εξασφαλίζει γι’ αυτούς ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Για τη British American Tobacco Hellas, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, σημαντικό παράγοντα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της ως εταιρεία αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της και αυτό αντανακλάται και στη διάκριση αυτή. Η εταιρεία δεν επαναπαύεται και επενδύει σταθερά στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της με προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης. Δίνοντας έμπρακτα αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, δημιουργεί ευκαιρίες, ενισχύει τον ενθουσιασμό και το πάθος κάθε εργαζομένου, παρέχοντας ελευθερία και καλλιεργώντας την υπευθυνότητα σε όλα τα στελέχη της. Στο πλαίσιο αυτό, 100 εργαζόμενοι της BAT Hellas συμμετέχουν ενεργά στις πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία.

Να σημειωθεί ότι η διάκριση «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018» αποτελεί την ενδέκατη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία επτά χρόνια για τις πολιτικές που εφαρμόζει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Η διάκριση δίνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employer Institute, το οποίο επιβραβεύει εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους. Τα αυστηρά κριτήριά του περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση βέλτιστων εργασιακών πρακτικών, την παροχή εργασιακών παροχών και προνομίων, την υποστήριξη στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων και την εσωτερική ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας, με στόχο τη δέσμευση και συμμετοχή των εργαζομένων στο όραμα της εταιρείας.

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας τη διάκριση, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή για την πολιτική που ακολουθούμε στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας γεμίζει υπερηφάνεια και τεράστια ευθύνη ταυτόχρονα. Υπερηφάνεια γιατί αυτή είναι η ενδέκατη συνεχής διάκριση στον τομέα του Ανθρωπίνου Δυναμικού, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πρακτικές που ακολουθούμε βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Παράλληλα, όμως, η ευθύνη είναι τεράστια, καθώς οφείλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο και τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει, συνεχίζοντας να παρέχουμε στους ανθρώπους μας τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να διασφαλίζουμε τη συμβολή τους στην πορεία της εταιρείας μας. Με τον τρόπο αυτό ερχόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση τους οράματός μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ