Μαζί για το Παιδί: Τίμησε τη Sportingbet

Στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη πραγματοποιήθηκε η έκτη τελετή απονομής βραβείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στο πλαίσιο αυτής, τιμήθηκαν άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στην φιλανθρωπία και την αγάπη για τον συνάνθρωπο. Ανάμεσά τους και ο κ. Γιάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet στην Ελλάδα, τιμώμενος για την προσφορά του στην Ένωση τα τελευταία χρόνια.

«Σήμερα γιορτάζουν δύο σπουδαίες ελληνικές λέξεις, η φιλανθρωπία  και ο εθελοντισμός», επισήμανε  ο πρόεδρος της Ένωσης, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής, Χρήστος Μπαρτσόκας, αποτυπώνοντας το ύφος και το ήθος της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο της τελετής τιμήθηκαν άνθρωποι με έργο ζωής, φιλάνθρωποι, χορηγοί αλλά και εθελοντές και δημοσιογράφοι που στήριξαν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο κ. Καποδίστριας παρέλαβε το βραβείο προσφοράς για το Πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», για τη δωρεά ενός οχήματος μεταφορών στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» όπως και για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στα Ιδρύματα της Ένωσης την περίοδο των Χριστουγέννων, από τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Ο κ. Καποδίστριας βαθύτατα συγκινημένος δήλωσε «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να προσφέρεις όσο μπορείς! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη να στηρίζω την δράση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει παρουσιάσει έργο χρόνων και έχει αφοσιωθεί στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Είναι σπουδαίο άλλωστε, να βλέπεις μια σχέση φιλίας χρόνων και αλληλοεκτίμησης να επιβραβεύεται και να παραμένει δυνατή.»

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος κα. Σία Κοσιώνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ