Microsoft: Επιτυχής η εβδομάδα Microsoft Business Skills

Η εβδομάδα Microsoft Business Skills, σε συνεργασία με το Tech Talent School ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 200 συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις επαγγλεματικές και ψηφιακές δεξιότητές τους.

Τα workshops εντάχθηκαν στο παγκόσμιο πρόγραμμα δράσεων της Microsoft με τίτλο Microsoft Finance Community Impact, το οποίο επιστρατεύοντας περισσότερους από 20 experts της εταιρείας από όλο τον κόσμο, φιλοδοξεί να φέρει κοινωνική αλλαγή σε τοπικό και σε ευρύτερο επίπεδο μέσω της τεχνολογικής – και όχι μόνο– εκπαίδευσης. Οι διδάσκοντες προέρχονται από το οικονομικό τμήμα της Microsoft και με την εμπειρία τους προσφέρουν πολύτιμη γνώση στους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα λειτουργεί από το 2014 και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους σε πολλές χώρες έως σήμερα, να επανατοποθετηθούν στην αγορά εργασίας.

Μέσα σε 4 ημέρες με περισσότερες από 40 ώρες διδασκαλίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία σειρά δωρεάν workshops, με σκοπό να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας αλλά και να συμβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ένα από τα δημοφιλέστερα sessions που επέλεξαν να παρακολουθήσουν οι νέοι ήταν το workshop με θέμα “Job Interview Skills”, κατά τη διάρκεια του οποίου δόθηκαν σημαντικά tips & tricks για την καλύτερη δυνατή προετιμασία πριν από ένα επαγγελματικό interview.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ