Stoiximan: 61 φορείς κοινωνικής προσφοράς «τρέχουν» στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η άθληση και η κοινωνική ευαισθησία «τρέχουν» μαζί στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 1 Απριλίου 2018. Μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης, για άλλη μια χρονιά πρόκειται να ενισχυθούν οικονομικά δεκάδες φορείς, που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, αγκαλιάζοντας και τα άτομα με αναπηρίες, που κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό με τη συμμετοχή τους.

Στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής 61 φορείς κοινωνικής προσφοράς, αριθμός που διευρύνεται διαρκώς.

Καθένας από αυτούς τους φορείς μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα δρομέων (running team) και για κάθε εγγραφή θα λάβει μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής το ποσό των 5 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση του έργου που επιτελεί. Οι ομαδικές εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 2 Μαρτίου 2018.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, η εταιρεία κατασκευών – ανακαινίσεων ΑΝΑΔΟΜΩ ΟΕ, Χορηγός της διοργάνωσης, θα προσφέρει υπηρεσίες ανακαίνισης αξίας 2.500 ευρώ σε έναν από αυτούς τους φορείς, μέσα από κλήρωση που θα διεξαχθεί στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης στη ΔΕΘ – HELEXPO, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00.

Το έπαθλο, το οποίο θα διεκδικήσουν όλοι οι φορείς κοινωνικής ευθύνης που θα σχηματίσουν running teams με 50 ή περισσότερους δρομείς, θα αποδοθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, ημέρα του μεγάλου αγώνα, κατά την εξέλιξη των απονομών μεταλλίων στους νικητές-νικήτριες.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευών – ανακαινίσεων της Θεσσαλονίκης έχει ένα όραμα: να μπορούν όλοι να ζουν και να εργάζονται στο περιβάλλον που ονειρεύονται. Για τον λόγο αυτό επιλέγει να στηρίζει την ανάπτυξή της σε αξίες που θα κάνουν αυτό το όραμα, πραγματικότητα. Μία από τις σημαντικότερες αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της ΑΝΑΔΟΜΩ αποτελούν οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό έχει αναπτύξει ένα ευρύ πρόγραμμα δραστηριοτήτων με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ