Lidl Hellas: Διάκριση από τους Millennials

Περίπου 3.000 εκπρόσωποι της Γενιάς Υ (άτομα ηλικίας 18-37 ετών) κατέταξαν τη Lidl Eλλάς για πρώτη φορά ανάμεσα στους 10 πρώτους Eργοδότες επιλογής για το 2017.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το kariera.gr σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεξήγαγαν την έρευνα Καριέρα και Γενιά Υ, τη μεγαλύτερη εργασιακή έρευνα για τους νέους σε χώρα της Ευρώπης, και τα αποτελέσματα αυτής έφεραν τη Lidl Eλλάς ανάμεσα στους 10 πρώτους Eργοδότες επιλογής για το 2017.

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το βραβείο παρέλαβαν η Νικολέττα Κολομπούρδα, Member of the Board, HR και ο Τομέας Recruiting.

Για τη διάκριση της Lidl στους επιθυμητούς εργοδότες η Νικολέττα Κολομπούρδα δήλωσε ότι «Διατηρώντας και φέτος τον τίτλο του “Top Employer” , στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη των υποψηφίων στην ελληνική αγορά εργασίας, να αναδείξουμε τα ταλέντα των ανθρώπων μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούν μαζί μας, σε συνθήκες αντάξιες των δεξιοτήτων τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ