FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ: Πρωτοβουλίες για το παιδί και την κοινωνία

Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια πορεία προσφοράς της στην Ελλάδα και με πίστη στις θεμελιώδεις αξίες της, η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ υλοποίησε και το 2017 ένα ολιστικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με δράσεις  σε τρεις  στρατηγικούς πυλώνες, την καλύτερη διατροφή για τον κόσμο, την προστασία του φυσικού πλούτου και τη συνεισφορά στη βιώσιμη γεωργία.

Αθόρυβα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, το 2017 συνέχισε την προσπάθειά της να προάγει την υγεία και τη σωστή διατροφή στην κοινωνία, και ιδιαίτερα να φροντίζει για τη σωστότερη διατροφή των παιδιών, με την υλοποίηση δυο προγραμμάτων ΕΚΕ:

  1. Με το πρόγραμμα «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί», η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ το 2017 πρόσφερε 600.000 ποτήρια γάλα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές υποστήριξης ανηλίκων στην Ελλάδα. Από το 2015 που υλοποιείται το πρόγραμμα έχουν προσφερθεί περισσότερα από 1.600.000 ποτήρια γάλα σε δεκάδες ιδρύματα.
  2. Με το πρόγραμμα «Φροντίδα & Αγάπη»  η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πρόσφερε γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως γάλα, τυρί, παιδικές τροφές, βούτυρο και γιαούρτι, σε περισσότερους από 350 φορείς και κοινωνικές δομές. Η αξία των προϊόντων που διατέθηκαν μέσα στο 2017 είναι μεγαλύτερη των €230.000. Η εταιρία μέσω του προγράμματος ενισχύει φορείς όπως ορφανοτροφεία, οίκους ευγηρίας, κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια, κέντρα αποκατάστασης, Δήμους, Ιδρύματα της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικές δομές που προσφέρουν βοήθεια σε ενήλικες και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή περιέρχονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η συνολική προσφορά του προγράμματος τα τελευταία επτά χρόνια ξεπερνά το 1.8 εκ. ευρώ.

 

Η σημαντικότερη επιβράβευση για την FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ προέρχεται από τα εκατοντάδες ευχαριστήρια γράμματα των Ελλήνων καταναλωτών, οργανώσεων και φορέων που λαμβάνει καθημερινά ενώ η κοινωνική προσφορά της αναγνωρίστηκε από την ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία απένειμε στην εταιρεία τιμητική διάκριση τον Ιανουάριο του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ