WIND:1ο βραβείο καλύτερης επικοινωνίας ΕΚΕ

Το 1 βραβείο καλύτερης επικοινωνίας ΕΚΕ απέσπασε η WIND Running Team στα βραβεία “CEO & CSR 2012” που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου CEO & CSR Money Conference.

Το συνέδριο, που φέτος είχε θέμα ΕΥΤΥΧΙΑ: «Ένας νέος δείκτης μέτρησης της επιτυχίας κρατών και επιχειρήσεων», πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά με τη συμμετοχή σημαντικών εταιριών και κορυφώθηκε με την τελετή των βραβείων EKE και βιώσιμης ανάπτυξης “THALES – CEO & CSR 2012”. Σημειώνεται ότι η WIND διακρίνεται για 2η συνεχή χρονιά με το βραβείο καλύτερης Καμπάνιας/Επικοινωνίας ΕΚΕ αφού το 2011 απέσπασε το 1ο βραβείο για την ενημερωτική εκστρατεία «kids@safety, internet,κινητό και παιδί».

Η WIND Running Team αποτελείται από εργαζόμενους, φίλους και συνεργάτες της εταιρίας και έχει αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα μέλη της ομάδας «τρέχουν για καλό σκοπό», συγκεντρώνοντας χρήματα με σκοπό να καλύψουν συγκεκριμένες κοινωνικές ανάγκες. Το 2011 ως επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ., η WIND οργάνωσε μια σειρά από δράσεις με στόχο την στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου» ενώ τον Απρίλιο 2012 η ομάδα έλαβε μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση του «Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο».

Αυτή την περίδο η WIND Running Team μετράει αντίστροφα για την συμμετοχή της στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Αφοσιωμένη στον στόχο της, η ομάδα θα τρέξει και πάλι για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τα παιδιά της Ελληνικής Εταιρείας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ) που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια από την ίδρυσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ