CHEP: Κορυφαίος ευρωπαϊκός εργοδότης για το 2018

Η CHEP, παγκόσμιος πάροχος λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας, πιστοποιήθηκε ως κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2018, έχοντας λάβει διαπιστεύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ιρλανδία από το Top Employers Institute (Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών), έναν διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα που πιστοποιεί την αριστεία στις συνθήκες εργασίας που δημιουργούν οι εργοδότες για τους υπαλλήλους τους. Οι υποψήφιες εταιρείες έπρεπε να πιστοποιηθούν σε τουλάχιστον 5 χώρες για να τους απονεμηθεί ο τίτλος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο David Plink, CEO του Top Employers Institutute, είπε: «H CHEP ανήκει σε μία αποκλειστική παγκόσμια κοινότητα κορυφαίων εργοδοτών και συνεχίζει να κάνει σπουδαία πράγματα στον τομέα αυτό. Ξεκίνησε λαμβάνοντας πιστοποιήσεις σε χώρες όπως η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά κατάφερε να πιστοποιηθεί ως κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2018 όταν το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Πολωνία και, βεβαίως, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατάφεραν να περάσουν ξεχωριστά κάθε στάδιο της απαιτητικής αυτής διαδικασίας».

«Η CHEP είναι μία εταιρεία που εστιάζει στην υψηλή ποιότητα. Όχι μόνο όσον αφορά, τον εξοπλισμό ή τα πρότυπα ασφαλείας της αλλά και σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό της. Διασφαλίζει ότι οι υπάλληλοί της θα έχουν πρόσβαση σε συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου προσελκύοντας τα μεγαλύτερα ταλέντα χάρη στις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας της και δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες για την επαγγελματική ανέλιξη των εργαζομένων της».

Το Top Employers Institute απονέμει την πιστοποίηση μόνο σε οργανισμούς που διασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές εργασιακές συνθήκες. Μετά από μια σειρά επικυρώσεων και εξωτερικών ελέγχων, οι βαθμολογίες απόδοσης μιας εταιρείας συγκρίνονται με τα παγκόσμια πρότυπα. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει τους κορυφαίους εργοδότες ανά τον κόσμο λαμβάνοντας υπόψη τις παροχές που προσφέρουν στους υπαλλήλους τους σε εννέα τομείς:

  • Στρατηγική εξεύρεσης ταλέντων
  • Σχεδιασμός εργασιακού χώρου
  • Διαδικασία ένταξης στελεχών
  • Κατάρτιση και ανάπτυξη
  • Διαχείριση απόδοσης
  • Ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων
  • Διαχείριση σταδιοδρομίας και διαδοχής
  • Αποζημιώσεις και παροχές
  • Εργασιακή κουλτούρα

 

O Ruediger Heim, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της CHEP EMEA, είπε: «Είμαστε μία ανθρωποκεντρική επιχείρηση και αναγνωρίζουμε ότι οι πολυτιμότεροι πόροι μας είναι οι άνθρωποί μας. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που κάνει του υπαλλήλους μας να είναι υπερήφανοι για την εργασία που προσφέρουν, θα συνεισφέρει όχι μόνο στην δική μας επιτυχία αλλά και σε αυτή των πελατών και μετόχων μας».

Μία βασική πτυχή της πιστοποίησης Top Employer είναι να μπορεί να δείξει μια εταιρεία ότι υπάρχει καθαρή και αναπόσπαστη σχέση ανάμεσα στην επιχειρηματική στρατηγική του οργανισμού και την στρατηγική εξεύρεσης ταλέντων. «Στην CHEP εστιάζουμε πάνω από όλα στους ανθρώπους μας, κάτι που φαίνεται καθαρά από τις στρατηγικές προτεραιότητες της  ηγεσίας μας η οποία τοποθετεί το ανθρώπινο δυναμικό στο κέντρο των δραστηριοτήτων μας».

Η CHEP προσφέρει κίνητρα και εργαλεία για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας των εργαζομένων και τους υποστηρίζει σε κάθε βήμα της πορείας τους, με:

  • Σχολές εκμάθησης σε βασικούς επιχειρηματικούς τομείς όπως είναι το εμπόριο, οι αλυσίδες προμηθειών και τα οικονομικά
  • Πρόσβαση σε πλατφόρμες ηλεκτρονικής εκμάθησης, επί 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Εργαλεία καθοδήγησης για τον σχεδιασμό σταδιοδρομίας
  • Παγκόσμια κέντρα αριστείας που αποσκοπούν σε κορυφαίες παροχές εργαζομένων
  • Τεχνολογία και εργαλεία υψηλής ποιότητας

 

«Κάθε υπάλληλος στην CHEP έχει την ευκαιρία να εξελίξει την σταδιοδρομία του σε μία πολυεθνική εταιρεία, ενώ παράλληλα μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι εργάζεται σε μια εταιρεία που διαθέτει σκοπό, δυναμική κουλτούρα και σπουδαίους ανθρώπους. Η αναγνώριση που λάβαμε από το Top Employers Institute καταδεικνύει το όραμα που έχουμε, ως εταιρεία, για συνεχή βελτίωσή μας. Ένα όραμα που ευελπιστούμε να υλοποιήσουμε μέσα από τις συγκριτικές αξιολογήσεις των πρακτικών μας και τοποθετώντας συνεχώς τους ανθρώπους στο κέντρο των δραστηριοτήτων μας».

Η CHEP ξεκίνησε πρόσφατα μια συνεργασία με το δίκτυο LEAD (Leading Executives Advancing Diversity) στο λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών για να υποστηρίξει και να προωθήσει τη διαφορετικότητα, χωρίς αποκλεισμούς, στο χώρο εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ