Messaritis Ανανεώσιμες και aleo solar ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δυο κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, η MessaritisΑνανεώσιμες και η aleo solar, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προχωρώντας σε μια πολλά υποσχόμενη για τον κλάδο συνεργασία.

Οι δύο εταιρίες ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά πως πλέον η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί επίσημο εμπορικό συνεργάτη (Official Partner) και εξειδικευμένο τεχνικό εγκαταστάτη (Authorized Specialist Installer) στον τομέα των φωτοβολταϊκών πλαισίων της aleo solar.

Ως επίσημος εμπορικός συνεργάτης, η Messaritis Ανανεώσιμες θα διαθέτει ετοιμοπαράδοτα φ/β πλαίσια στις αποθήκες της και θα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη  RePowering προκύψει σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς πανελλαδικά. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους επενδυτές φωτοβολταϊκών σταθμών να προμηθεύονται από τη Messaritis Ανανεώσιμες τα υψηλής τεχνολογίας και ανώτερης ποιότητας panel της aleo σε προνομιακή τιμή.

Παράλληλα, ο επαγγελματισμός και η τεχνική υπεροχή της Messaritis Ανανεώσιμες ταυτίζονται απόλυτα με το προφίλ της Γερμανικής aleo solar η οποία δε σταματά στην πώληση αλλά παραμένει δίπλα στον πελάτη και μετέπειτα. Ως αποτέλεσμα, η συνεργασία επεκτείνεται και στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων aleo, ορίζοντας την Messaritis Ανανεώσιμες  ως εξειδικευμένο τεχνικό τους εγκαταστάτη για την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ