ΟΠΑ – CSE: Annual Sustainability Workshop για τρίτη συνεχή χρονιά

To ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE), διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Annual Sustainability Workshop, στις 21 Μαρτίου 2018, με θέμα: “The UN Sustainable Development Goals: Drivers for Corporate Change and Entrepreneurial Growth Now and in the Future”.

Το Workshop έχει ως στόχο να περιγράψει τον σημαίνοντα ρόλο των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και την επίδρασή τους στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και ΜΚΟ, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του MBA International, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν ομιλίες η κα. Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και CSR/ Product Manager της Εμπορικής Διεύθυνσης Ομίλου ΙΑΣΩ, η κα. Πηνελόπη Παγώνη, Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΕΛΠΕ,
ο κ. Κώστας Τσολάκης, Corporate Communication & PR Director ΑΝΤ1 και ο κ. Τζέι Μέξης, Ιδρυτής της ΜΚΟ Odyssea.

Στο φετινό workshop θα γίνει και η επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας Sustainable Development Goals Champions, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας του MBA International και του Κέντρου Αειφορίας με τα Ηνωμένα Έθνη. Η πρωτοβουλία αυτή λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ενημέρωση και εκπαίδευση σχετικά με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals – SDGs). Η καμπάνια απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων αρμόδια για την Εταιρική Υπευθυνότητα με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων στην επιχείρησή τους σχετικά με έναν ή περισσότερους από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

H έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Eric Soderquist, Director MBA International Program (ΟΠΑ), ενώ συντονιστής θα είναι ο Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του Kέντρου Αειφορίας (CSE) και Επισκέπτης Καθηγητής σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας του MBA International.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, 18:00-20:30, στο Athens Centre for Entrepreneurship and Innovation (Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος).

Κατά τη διάρκειά της θα δοθούν ειδικές διακρίσεις σε φοιτητές και αποφοίτους του MBA International καθώς και στους νικητές του πρόσφατου Διαγωνισμού Καινοτομικής Βιώσιμης Επιχειρηματικής Ιδέας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ