H Oriflame επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

Η Oriflame, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επισκέφθηκε τα Παιδικά Χωριά SOS της Βάρης, την Κυριακή 11 Μαρτίου, μαζί με τις οικογένειες των υπαλλήλων και των συνεργατών της, για να περάσουν ένα όμορφο πρωινό Κυριακής με τα παιδιά και τις μητέρες του οργανισμού.

Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Παιδικού Χωριού γέμισε με παιδικά χαμόγελα και η «Καρδιά της Oriflame» με τις ευχές και τα όνειρά τους. Η αγαπημένη τους στιγμή ήταν όταν η Wellness Ambassador της Oriflame, η γνωστή γυμνάστρια Pilates Μάντη Περσάκη με τον σύζυγό της, Πρωταθλητή του Kick Boxing Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ανέλαβαν να γυμνάσουν τα παιδιά. Ενθουσιασμός, στρώματα γυμναστικής και χαμόγελα γέμισαν την αίθουσα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προσφορά του χρηματικού ποσού των €17.500 το οποίο συγκεντρώθηκε από τις δράσεις της  Oriflame τη χρονιά που μας πέρασε. Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής κοινωνικής ευαισθησίας της Oriflame διεθνώς. Με τα Παιδικά Χωριά SOS συνεργάζεται εδώ και 7 χρόνια προσφέροντας οικονομική στήριξη στο έργο του οργανισμού, που βασικό σκοπό έχει τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά, αγκαλιάζοντας τα παιδιά και προσφέροντας τους την αγάπη και τα εφόδια που έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ