Συνεργασία Pet Pet και Dogs’ Voice για τους σκύλους καταφυγίων

Η Pet Pet , η οποία διανέμει προϊόντα υγιεινής και καλλωπισμού για κατοικίδια, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Dogs’ Voice», ο οποίος στηρίζει το έργο 82 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Βασικός σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία και η ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης των πολιτών. Η Pet Pet και το Dogs’ Voice θα σχεδιάσουν μαζί ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων και ενεργειών ώστε να ενημερώσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για τους αδέσποτους σκύλους των καταφυγίων. Μέσα από την υλοποίηση του θα προωθηθεί η διαδικασία της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων  και θα καλυφθούν βασικές ανάγκες καταφυγίων ζώων  σε είδη υγιεινής και καλλωπισμού. Ο Γενικός Διευθυντής  της Pet Pet επισήμανε σχετικά: «Είναι μία κίνηση αλληλεγγύης στους τετράποδους φίλους μας που είτε δεν έχουν οικογένεια είτε βιώνουν την κακοποίηση. Η Pet Pet  δημιουργήθηκε από την αγάπη για τα ζώα και πορεύεται βάση αυτής.»

Λίγα λόγια για την Pet Pet

Η ελληνική εταιρία Pet Pet ιδρύθηκε το 2016 με στόχο την δημιουργία ποιοτικών και ταυτόχρονα οικονομικών προϊόντων υγιεινής και καλλωπισμού για σκύλους και γάτες. Το πελατολόγιο της αποτελείται από μεγάλες αλυσίδες super market και καταστημάτων DIY σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες των Βαλκανίων. Όλα τα προϊόντα της Pet Pet έχουν ελεγχθεί από πιστοποιημένους φορείς και είναι φτιαγμένα από ουδέτερα υλικά απόλυτα ασφαλή για τους τετράποδους φίλους μας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.pet-pet.gr) μπορεί κανείς να ανακαλύψει λύσεις και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε κατοικίδιου, όπως σαμπουάν, φωλιές, παιχνίδια, πάνες κ.α.  σε πολύ προσιτές τιμές. Σύντομα θα λειτουργήσει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας (pet-pet.gr) το οποίο θα πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

 Λίγα λόγια για το Dog’Voice

Το Dogs’ Voice ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2015. Στόχος του είναι να στηρίξει αποτελεσματικά το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις τους και το κυριότερο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. Το Dogs’ Voiceεφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ