Media Strom: Γιόρτασε την Ημέρα Ύπνου, Ρατσισμού και Ατόμων με Σύνδρομο Down

Με αφορμή την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, Ρατσισμού και Ατόμων με Σύνδρομο Down, στο εργοστάσιο της MEDIA STROM πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της ημέρας, καθώς και η αδελφοποίηση μεταξύ του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτας και της MEDIA STROM.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω εορτασμού, η «οικογένεια» της Media Strom υποδέχθηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις  της σπουδαστές του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Media Strom υλοποιεί σειρά δράσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία είναι αρωγός του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα, εξειδικευμένου κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εταιρικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, οι προσκεκλημένοι έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα από την Ομάδα Μεταξοτυπίας της Μαργαρίτας και, ειδικότερα, 500 καραβάκια από Papier Mache με το δικό του μήνυμα το κάθε ένα. Το Project των δώρων είχε τίτλο «50 Χρόνια MEDIA STROM 500 Ευχές!!!» και το εμπνεύστηκαν οι σπουδαστές της Μαργαρίτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ