ANT1: Στήριξη σε 10 μικρότερα ιδρύματα

Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», δίνει «φωνή» σε μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά μας, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1, μέσα από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, θα καλύψει τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά.- των παρακάτω 10 Ιδρυμάτων:

Στην Αθήνα στηρίζει:

  • Την «Ελίζα», Ίδρυμα που προσφέρει Ψυχολογική Υποστήριξη σε οικογένειες με μικρά παιδιά
  • Την «Αγκαλιά», Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, που προσφέρει προστασία στο παιδί κατά τη διάρκεια της κύησης και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς
  • Τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», που φιλοξενεί 24 κορίτσια ηλικίας 3 -20 ετών

Στην Αίγινα :

  • Ο ΑΝΤ1 στηρίζει την «Ανάδυση»,  Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών

Στη Θεσσαλονίκη:

  • O ΑΝΤ1 στηρίζει τη «Μέλισσα», Στέγη Παιδικής και Εφηβικής Προστασίας Θηλέων
  • Ο ΑΝΤ1 στηρίζει, τo «Άσυλο του Παιδιού», ένα πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης οικογένειας και παιδιού

Στην Κρήτη στηρίζει:

  • Το δίκτυο «Είμαι ακόμα παιδί», ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα

Στο Βόλο στηρίζει :

  • Τις «Άσπρες Πεταλούδες», φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ειδικών Παίδων, που φιλοξενεί παιδιά άπορα, εγκαταλελειμμένα, με σύνδρομο Down και άλλες παθήσεις

Στα Ιωάννινα:

  • Ο ΑΝΤ1 στηρίζει το « Κέντρο Προστασίας του Παιδιού», Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, που φιλοξενεί 20 κορίτσια ηλικίας 10 -21 ετών

Στην Πάτρα στηρίζει:

  • Το «Φωτεινό Αστέρι», δίκτυο για την κάλυψη των βιοτικών αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους, που βρίσκονται σε δυσκολία.

 

Ο ΑΝΤ1 με στόχο να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα της ενέργειάς του, δημιούργησε, αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό, ειδική γραμμή υποστήριξης, με στόχο να ενισχύσει το έργο και τις καθημερινές ανάγκες αυτών των Ιδρυμάτων.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ),  ή καλώντας από σταθερό στο  90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).

Για όλους εμάς στον ΑΝΤ1, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι κάτι περισσότερο από Ευθύνη. Είναι αλληλεγγύη και προσφορά. Έτσι μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο ΑΝΤ1, φέτος το Πάσχα, στηρίζοντας τα Ιδρύματα και τα παιδιά που μας χρειάζονται, στέλνει μαζί με εσάς, ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ