Μύλοι Λούλη: Bake-A-Wish από τα Easy Bake για το Make-A-Wish Ελλάδος

Η ζωή γίνεται ακόμη πιο γλυκιά όταν εκπληρώνεις τις ευχές παιδιών που το έχουν ανάγκη, ψήνοντας τα αγαπημένα σου muffins! Σε αυτό το πλαίσιο, η αγαπημένη σειρά Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου μπαίνει στο φούρνο για να βοηθήσει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στο γλυκό του έργο.

Με το πρόγραμμα Bake-A-Wish, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να προσφέρουν για καλό σκοπό, με ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο: ψήνοντας με στόχο να συλλέξουν από το άμεσο περιβάλλον τους δωρεές για τον Οργανισμό και το έργο του. Ως αντάλλαγμα, αλλά και κίνητρο, στους δωρητές προσφέρεται ένα νόστιμο muffin Easy Bake με γεύση βανίλια ή σοκολάτα και εκείνοι καταβάλλουν ένα ποσό (από 1€ ανά τεμάχιο έως όσο δύναται ο καθένας) για την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Στόχος της ενέργειας είναι να δημιουργηθεί μια νέα κοινότητα «ψησίματος» για την εκπλήρωση ευχών! Εκτός από το καταναλωτικό κοινό που αγαπά τα Easy Bake για την ευκολία και το πρωτοποριακό τους concept, η δράση Bake-A-Wish απευθύνεται σε όλους/ες όσους/ες «ψήνονται» να πάρουν μέρος σε αυτή τη διαφορετική ζαχαροπλαστική με κύρια συστατικά τη χαρά, την προσφορά και την εκπλήρωση παιδικών ευχών.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών από 3-18 ετών που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια, με σκοπό να δημιουργήσει  μεταμορφωτικές εμπειρίες για τα παιδιά αυτά, ενισχύοντας έτσι την ψυχή τους στον αγώνα για ζωή. Είναι μια εμπειρία ζωής, που μένει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά και στη μνήμη των παιδιών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Εύη Λούλη, Διευθύντρια Καταναλωτικών Προϊόντων και Μάρκετινγκ των Μύλων Αγίου Γεωργίου: «Οι καταναλωτές έχουν ήδη αγαπήσει τα Easy Bake. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι αν μοιραστούμε αυτήν την αγάπη θα πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή της. Αγκαλιάσαμε το Bake-A-Wish με πολλή αγάπη για την έναρξη της συνεργασίας μας με το Make-A-Wish Ελλάδος και ήταν η φυσική κατάληξη αυτής της σκέψης: είναι πολύ γλυκό να ψήνεις για όσους αγαπάς, ακόμη πιο γλυκό όμως είναι να εκπληρώνεις ευχές μικρών παιδιών. Αυτή η ενέργεια μας έχει αφήσει ήδη τη γεύση της συγκίνησης από την έναρξή της».

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε την έναρξη αυτού του νέου προγράμματος εξεύρεσης πόρων, έχοντας στο πλευρό μας – από την πρώτη μέρα – ένα σύμμαχο όπως, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου» δήλωσε η κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γεν. Διευθύντρια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. «Ευελπιστούμε αυτή η νέα δημιουργική προσπάθεια, να βρει υποστηρικτές από όλες τις ηλικίες περνώντας το μήνυμα πως όταν κανείς θέλει να προσφέρει… μπορεί αρκεί να αλλάξει έστω και λίγο κάποιες καθημερινές του συνήθειες. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τη δημιουργία μιας νέας, γλυκιάς κοινότητας προσφοράς!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ